Sunday, July 3, 2011

Mega~~ SabSar


hey.. hurmm.. best yang teramat sangat tyme ni.. kuar ngan kawan2 dari pukul 8pg smpi la 1030mlm.. xtahu la apa yg dibuat sampai terlupa jam dah lewat malam.. ahakss.. first saya, claire n ling g church.. hbz smbhyg km g mega..sampai kat shopping complex tuh,g ushar2 baju n seluar.. ada je yang comel.. tapi byk yg xberkenan.. ada dua je yg berkenan.. nk amek tp x cukup duit .. he3.. time tu lebih 2 jam menunggu jai dan fik.. isshhkk..






Pas abis g shopping,kitaorg g menghabiskan tenaga yg full nih ngan karoake,best siottt,,,even xbest sora pon, sy nyanyi jgak !! kui3~~.. malu seyh !! tapi happy la.. he3..
hampir 25 lagu kitaorg nyayi.. sampai nak pecah anak tekak nih !! kui3~~ sangat2 terhibur .. hurmmm










pas abis karoake,kitaorg terasa amat lapar sekali,then g la survey tmpt mkn,hurmm,xderk yg berkenan lalu berbincang sama2 kitaorg just nak mkn kat KFC jer.. okei la.. xmahal,xmurah.. sedang2 sajer.. sedap2 ddk, tiba2 xjd mkn kat KFC.. :( jai bawa pergi Restoran Ayam Penyek!! hahahaha.. sedap la kat ctu.. tp time tuh mmg bengang.. servis cam sial.. isshhkk.. pastu, mkn2, xsedar jam pon dah menunjukkan pukul 10.10mlm , call uncle suh amek,takut nnt bdax perempuan xsmpt masuk kat hostel.. sian dorg nnt kena kompaun plak !! he3..(tapi xpe la,bkn duit aku pon nak bayar kompaun korg)he3.. agak kejam seyh !! huhu.. tgu uncle pon,xlama la,lam 5minit tuh,uncle pon smpi.. jd,xyah la nak menebalkan muka nak menunggu uncle di tengah jalan yg sesak.. haha.. dalam van,kitaorg senyap jer.. sbb teramat letey,nak jalan pon xlarat !! haha. kui3~~